Volledig scherm
© Kristof Pieters

Twee vrachtwagens botsen na invoegmanoeuvre van personenwagen

Sint-NiklaasOp de E17 richting Antwerpen zijn woensdagochtend twee vrachtwagens en een personenwagen met elkaar in aanrijding gekomen. Daarbij vielen twee lichtgewonden.

 1. Coronacrisis dwong ons tot digitaal bankieren. Was uw bank er klaar voor?
  Sparen

  Coronacri­sis dwong ons tot digitaal bankieren. Was uw bank er klaar voor?

  Het voorbije jaar heeft de manier waarop we bankzaken uitvoeren serieus veranderd. We bankieren massaal digitaal, sparen meer dan ooit en ook jongeren wagen zich nu vaker aan beleggingsfondsen. Ook de banken zelf moesten zich pijlsnel aan de nieuwe realiteit aanpassen. Hoe bracht uw huisbank het er vanaf? Heeft ze u in positieve zin verbaasd of was u eerder ontgoocheld? Laat het ons weten via deze korte online enquête.
 2. Van slagerij in Sinaai naar olijfboomgaard in Italiaanse Montenero di Bisaccia: “Missen onze klanten, maar blij dat we dit avontuur zijn aangegaan”
  PREMIUM
  Sinaai

  Van slagerij in Sinaai naar olijfboom­gaard in Italiaanse Montenero di Bisaccia: “Missen onze klanten, maar blij dat we dit avontuur zijn aangegaan”

  Na 120 jaar trokken Dirk Maes en Ria Poppe als vierde generatie begin dit jaar de deur van de familieslagerij in Sinaai achter zich dicht. Hun voorliefde voor Italië en haar delicatessen kreeg een verlengstuk met de aankoop van een vakantiewoning met bijhorende olijfboomgaard in de laars van Europa. “De eerste oogst dit najaar was zwoegen, maar door de droge zomer is de verse olijfolie uiterst smaakvol”, getuigt het voormalige slagerskoppel.
 1. Deze smartphone is een echt beest voor gamers
  Play
  games

  Deze smartphone is een echt beest voor gamers

 2. Gent zorgt voor extra licht in donkere coronatijden
  Play

  Gent zorgt voor extra licht in donkere coronatij­den