Het Industriepark-Noord in Sint-Niklaas (rechts), waar het transportbedrijf is gevestigd, met links de Hoge Heerweg.
Volledig scherm
Het Industriepark-Noord in Sint-Niklaas (rechts), waar het transportbedrijf is gevestigd, met links de Hoge Heerweg. © Google

Transportbedrijf blijkt al vier jaar geen milieuvergunning meer te hebben: PVDA vraagt systematische controles

Sint-NiklaasEerder toevallig ontdekten buurtbewoners dat een transportbedrijf uit het Industriepark-Noord in Sint-Niklaas al vier jaar lang niet meer over de nodige milieuvergunning beschikt. Als de vergunning van bedrijven vervalt, is er geen verdere opvolging in Sint-Niklaas. PVDA wil dat daar verandering in komt.

 1. “In februari onder water door lek en nu feestzaal uitgebrand”: rampspoed achtervolgt De Gulden Cop
  PREMIUM
  Temse

  “In februari onder water door lek en nu feestzaal uitgebrand”: rampspoed achter­volgt De Gulden Cop

  Een korte maar hevige brand heeft donderdagavond zware schade toegebracht aan de feestzaal van eetcafé De Gulden Cop in Temse. Uitgerekend de volgende dag zou de nieuwe keuken in gebruik worden genomen. “Die was onbruikbaar nadat een waterlek in februari dit jaar zware schade had toegebracht aan de zaak. We worden blijkbaar achtervolgd door rampspoed”, zucht zaakvoerster Stephanie Rombaut.
 2. Van Sinan Bolat over Deniz Undav tot Christian Kouamé: deze spelers scoorden afgelopen weekend het best in de Gouden 11
  Gouden 11
  1

  Van Sinan Bolat over Deniz Undav tot Christian Kouamé: deze spelers scoorden afgelopen weekend het best in de Gouden 11

  Dit weekend blonken verschillende spelers uit in de Jupiler Pro League. Zo hield Sinan Bolat de nul in de topper tegen Racing Genk, ontpopte Deniz Undav zich andermaal tot seizoensrevelatie bij leider Union en liet Christian Kouamé de netten trillen tegen rode lantaarn Beerschot. Welke spelers staan er nog in de de Gouden 11 van de week? Een overzicht.