bfs
Volledig scherm
© bfs

Toekomst buurthuis Herleving verzekerd: stad koopt gebouw aan

Sint-NiklaasHet stadsbestuur heeft het gebouw gekocht waarin buurthuis Herleving al 14 jaar zit op het Westerplein. “Door deze aankoop blijft de werking van de vzw verzekerd”, klinkt het. Het pand biedt ook perspectieven met het oog op de herontwikkeling van de vlakbij gelegen bedrijfssite van SVK.

  1. Ooit duizenden voetbalfans, nu akelig lege tribunes en 0 punten... De ondergang van SKN Sint-Niklaas: “En toen moesten de spelers trainen onder politiebegeleiding”
    PREMIUM

    Ooit duizenden voetbal­fans, nu akelig lege tribunes en 0 punten... De ondergang van SKN Sint-Niklaas: “En toen moesten de spelers trainen onder politiebe­ge­lei­ding”

    Het kan verkeren. SKN Sint-Niklaas in Nieuwkerken voetbalde tien jaar geleden voor volle tribunes in tweede nationale tegen onder andere Antwerp. Vandaag verkoopt de club nog amper 14 tickets bij thuiswedstrijden en verliest ze aan de lopende band met monsterscores à la 17-1. Hoe kon het zo fout gaan met het ooit beloftevolle SKN? We zochten het uit en praatten met de protagonisten in het verhaal. “Dat ik op groot geld uit was? Allemaal leugens.”
    Nieuwkerken-Waas