Ine Somers en Eline De Bruyn op het fietspad in de Weimanstraat.
Volledig scherm
Ine Somers en Eline De Bruyn op het fietspad in de Weimanstraat. © Joris Vergauwen

"Teveel onkruid maakt fietspad onveilig"

 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  2

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 2. Gewezen marktleider veroordeeld tot jaar cel met uitstel omdat hij standgelden in eigen zak stak. Hij moet ook 108.000 euro terugbetalen aan de stad
  PREMIUM
  Sint-Niklaas

  Gewezen marktlei­der veroor­deeld tot jaar cel met uitstel omdat hij standgel­den in eigen zak stak. Hij moet ook 108.000 euro terugbeta­len aan de stad

  Erwin B. (62), de vroegere marktleider uit Sint-Niklaas, is door de Dendermondse rechtbank veroordeeld tot een gevangenisstraf van één jaar met uitstel. Hij moet ook de 108.000 euro van standgelden van marktkramers en foorreizigers die in zijn eigen zak belandden aan het stadsbestuur van Sint-Niklaas terugbetalen. De fraude dateert van eind 2018 en zorgde toen voor veel beroering.