Een sfeerbeeld van Pop-Up Bar Komdaf
Volledig scherm
PREMIUM
Een sfeerbeeld van Pop-Up Bar Komdaf © Tijs Van Puyenbroeck

TERRASTIP. Pop-Up Bar Komdaf: een kindvriendelijke zomerbar die zonder problemen dienst doet als openluchtrestaurant

BelselePop-Up Bar Komdaf in de Koutermolenstraat in Belsele (Sint-Niklaas) is een uit de hand gelopen ideetje van vier vrienden. Hun vzw Belsele Events organiseert al enige tijd verschillende activiteiten en ze hebben duidelijk ervaring. De zomerbar is een voorbeeldje van een goed georganiseerde kindvriendelijke pop-upbar. Want hey, welke zomerbar heeft een binnenspeeltuin en verkoopt vol au vent? Daarom: allen snel daarheen, want op 11 juli gaan de deuren alweer dicht.

 1. Van Sint-Niklaas tot Lokeren: met deze 9 kerstmarkten in het Waasland en Dendermonde kom jij volledig in de kerststemming
  PREMIUM
  Waasland/Dendermonde

  Van Sint-Niklaas tot Lokeren: met deze 9 kerstmark­ten in het Waasland en Dendermon­de kom jij volledig in de kerststem­ming

  De dagen worden donkerder en het weer wordt kouder, dat betekent dat de eindejaarsperiode weer in zicht is. Het belooft zoals steeds een periode vol lichtjes, lekker eten en sfeervolle kerstmarkten te worden. Ben jij op zoek naar de gezelligste kerstmarkt uit de streek? Dan helpen wij je op weg. Van Sint-Niklaas tot Lokeren: met deze 9 kerstmarkten in het Waasland en Dendermonde kom jij volledig in de kerststemming.
 1. Op huizenjacht in... Belsele: “De vastgoedprijzen liggen in dit dorp hoger dan in Sint-Niklaas en de andere deelgemeenten”
  PREMIUM
  Belsele

  Op huizen­jacht in... Belsele: “De vastgoed­prij­zen liggen in dit dorp hoger dan in Sint-Niklaas en de andere deelgemeen­ten”

  Op zoek naar een nieuwe stek, of gewoon erg nieuwsgierig naar wat de huizen tegenwoordig kosten in Vlaanderen en waar iedereen wil wonen? Wij gaan elke week op onderzoek met een lokale immomakelaar. Deze week: Belsele bij Sint-Niklaas, waar je voor een instapklare woning 350.000 euro betaalt. Maar ook waar je in drie residentiële straten vastgoed van meer dan een miljoen euro vindt.