Tehuis Vesta in ‘Supporters voor G-sporters’: crowdfunding voor uniek ruiterproject

De vzw Vesta uit Sint-Niklaas is geselecteerd voor de campagne ‘Supporters voor G-sporters’ van G-sport Vlaanderen. Daarmee wil het tehuis Vesta middelen inzamelen om haar unieke paardenwerking uit te bouwen. Bij Vesta kunnen mensen met een beperking, die niet in een reguliere manège terechtkunnen, een plaats krijgen om aan paardrijden te doen.

 1. To Wout or not to Wout: selecteert u Wout van Aert voor uw team in de Gouden Cross?

  To Wout or not to Wout: selecteert u Wout van Aert voor uw team in de Gouden Cross?

  Dit weekend maakt Wout van Aert zijn comeback in het veld. Na een kort maar succesrijk wegseizoen haalt de alleskunner van Jumbo-Visma in Kortrijk en Tabor zijn crossfiets weer van stal. Maar wat doet u? Neemt u Wout van Aert op in uw Gouden Cross-ploeg of niet? Om het dilemma voor u wat te verlichten, geven we u hieronder enkele redenen waarom de drievoudige wereldkampioen wél of geen plekje in uw team verdient.
 2. Stad gaat spar van Julien (80) versieren en vraagt inwoners om te helpen: “‘Nonkel Jules’ zál schitteren deze kerstperiode”
  Sint-Niklaas

  Stad gaat spar van Julien (80) versieren en vraagt inwoners om te helpen: “‘Nonkel Jules’ zál schitteren deze kerstperio­de”

  De droom van Julien De Dauw (80) uit Sint-Niklaas komt deze kerstperiode dan toch uit. Zijn spar ‘Nonkel Jules’ zal schitteren, met honderden lichtjes. Daarvoor gaat het Sint-Niklase stadsbestuur zorgen. De boom blijft in de voortuin van Julien staan, omdat de spar volgens een boomexpert nog in uitstekende gezondheid verkeert. Het stadsbestuur roept inwoners op om straks een kerstbal, een slinger of een hartelijke kerstboodschap in ‘nonkel Jules’ te hangen.
 1. Olifant maakt komaf met ongewenste bezoekers
  Play

  Olifant maakt komaf met ongewenste bezoekers

 2. Heb jij de kerstversiering van het Witte Huis al gezien?
  Play

  Heb jij de kerstver­sie­ring van het Witte Huis al gezien?