Herwig Staes en overnemers Tommy Vaerewijck en Hilde De Rore schudden elkaar de hand op de toekomst van boekhandel 't Oneindige Verhaal.
Volledig scherm
Herwig Staes en overnemers Tommy Vaerewijck en Hilde De Rore schudden elkaar de hand op de toekomst van boekhandel 't Oneindige Verhaal. © JVS

‘t Oneindige Verhaal blijft bestaan: overnemers geven boekhandel nieuwe toekomst

De onafhankelijke boekhandel ‘t Oneindige Verhaal in de Stationsstraat blijft dan toch bestaan. Schrijfster Hilde De Rore en fotograaf Tommy Vaerewijck zetten het verhaal vanaf het najaar verder. De overnemers hebben plannen om de boekhandel uit te breiden, onder meer met een koffiebar.

 1. Els en Sofie zijn helemaal overtuigd van cohousing: "In een cohousingproject woon je minder anoniem dan in een appartement in de stad.”
  Livios

  Els en Sofie zijn helemaal overtuigd van cohousing: "In een cohousing­pro­ject woon je minder anoniem dan in een apparte­ment in de stad.”

  Beperkte bubbels, social distancing, alleen thuis werken,... Heel wat mensen voelen zich eenzaam door de coronamaatregelen. Maar daar hebben Els en Sofie geen last van. Zij kozen ervoor om te wonen in een cohousingproject. Dit is een manier van gemeenschappelijk wonen, waarbij je toch je privacy behoudt. “Ik wist meteen dat deze nieuwe woonvorm iets voor mij was”, vertelt Els aan bouwsite Livios.
 1. "We hebben totaal geen uitzicht of einddatum": verpleegster op Covid-afdeling getuigt
  Play

  "We hebben totaal geen uitzicht of einddatum": verpleeg­ster op Co­vid-afdeling getuigt

 2. Niels Destadsbader neemt je mee backstage bij 'The Masked Singer'
  Play
  The Masked Singer

  Niels Destadsba­der neemt je mee backstage bij 'The Masked Singer'