De hulpdiensten hebben de omgeving rond het bouwvallige pand afgezet
Volledig scherm
De hulpdiensten hebben de omgeving rond het bouwvallige pand afgezet © bfs

Stenen vallen uit gevel van voormalige droogkuis op Grote Markt: pand moet onmiddellijk gesloopt worden

Sint-NiklaasHet gebouw van de voormalige droogkuis Royal Clean op de Grote Markt van Sint-Niklaas moet zo snel als mogelijk gesloopt worden. Dat bleek nadat er deze ochtend stenen van de gevel naar beneden vielen. Het stadsbestuur hoopt de afbraakwerkzaamheden nog vóór de start van de Vredefeesten afgerond te hebben.

  1. Drie jaar lange strijd tegen overlast van farmaceutisch bedrijf levert buurman Maxime veroordeling op wegens stalking: “Al zijn de klachten legitiem, hij mag zelf geen strafbare feiten plegen”
    PREMIUM
    Sint-Niklaas

    Drie jaar lange strijd tegen overlast van farmaceu­tisch bedrijf levert buurman Maxime veroorde­ling op wegens stalking: “Al zijn de klachten legitiem, hij mag zelf geen strafbare feiten plegen”

    Maxime Ceragioli, bewoner van de Eigenlostraat in Sint-Niklaas, voert al drie jaar lang strijd tegen de lawaaioverlast van het farmaceutisch bedrijf Livlina, tegenover zijn deur. Dinsdag werd hij door de Dendermondse rechtbank veroordeeld. De man was gedagvaard wegens belaging en laster ten nadele van het bedrijf. “Hij valt personeel lastig en brengt hun veiligheid in gevaar”, haalde het bedrijf aan tijdens het proces. Maar met het vonnis is de strijd nog niet gestreden.