In 2014 kreeg Tereken het meermaals zwaar te verduren bij hevige regenval.
Volledig scherm
In 2014 kreeg Tereken het meermaals zwaar te verduren bij hevige regenval. © JVS (archieffoto)

Start van jaar lang werken in Tereken: einde wateroverlast én nieuw uitzicht voor de buurt

Sint-NiklaasEr komt eindelijk een einde aan de jarenlange wateroverlast, dankzij een nieuwe riolering voor de Terekenbuurt. Maandag klonk het startschot voor de werkzaamheden die een jaar zullen duren. Bovendien grijpt de stad de gelegenheid aan om de buurt ook verkeersveiliger, aangenamer en groener te maken. 

 1. Indrukwekkende renovatie van Gentse burgerwoning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”
  Livios

  Indrukwek­ken­de renovatie van Gentse burgerwo­ning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”

  Liselore en Peter wonen in een ruime burgerwoning in Gentbrugge. Samen met hun vijf kinderen vormen ze een nieuw samengesteld gezin. De halfopen woning dateert uit 1954 en was dus niet alleen aan renovatie, maar ook aan uitbreiding toe. De oude veranda aan de achterkant van de woning ruimde plaats voor een volledig nieuwe aanbouw met leefkeuken en maximaal contact met de tuin. Bouwsite Livios mocht het resultaat bekijken.
 1. André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"
  Play
  Kleine Jongen

  André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"

 2. Oudste radiopresentator ter wereld (96) stopt na 72 jaar
  Play

  Oudste radiopre­sen­ta­tor ter wereld (96) stopt na 72 jaar