Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

“Stad kan extra steun bieden”: Vooruit dringt aan op acties door stijgende energieprijzen

Sint-NiklaasVooruit vraagt in Sint-Niklaas ingrepen van het stadsbestuur om de impact van de stijgende energieprijzen te verminderen.

 1. Memorabele bankroven en spectaculaire diefstallen: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streamingland
  Streamz

  Memorabele bankroven en spectacu­lai­re diefstal­len: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streaming­land

  Streamz blaast het heistgenre nieuw leven in met de grootste bankroof aller tijden in ‘De kraak’, een nieuwe misdaadserie van eigen kweek. Wij doen alvast onze duit in het zakje en bundelen de meest memorabele overvallen, diefstallen en roven uit de filmgeschiedenis voor je samen in onze Kijkgids. In de aanbieding: vier weduwes onder druk in ‘Widows’ (YouTube/Apple TV) en de perfecte bankoverval (‘Inside Man’), een hattrick in Las Vegas (‘Ocean’s Eleven’) en buitenbeentje ‘Inception’ op Netflix.
 2. Extra IC-bedden, transfers van patiënten en veel personeelsuitval in AZ Nikolaas: “Elke dag moeten we opnieuw een uiterst moeilijke puzzel leggen”
  PREMIUM
  Waasland

  Extra IC-bed­den, transfers van patiënten en veel personeels­uit­val in AZ Nikolaas: “Elke dag moeten we opnieuw een uiterst moeilijke puzzel leggen”

  Door de grote bezetting worden ook vanuit het AZ Nikolaas nog steeds coronapatiënten overgebracht naar andere ziekenhuizen, buiten de provincie. Het Wase ziekenhuis gaat de capaciteit op Intensieve Zorgen vanaf dit weekend uitbreiden, van 21 naar 24. “Maar bedden en materiaal zijn niet het probleem, wel het personeel.”