Het trampolinepark B-Bounce in Sint-Niklaas kan vanaf zaterdag weer op een normale manier de deuren openen.
Volledig scherm
Het trampolinepark B-Bounce in Sint-Niklaas kan vanaf zaterdag weer op een normale manier de deuren openen. © JVS

Springen en duiken, met muziek of expo erbij: de weekendtips voor het Waasland en Dendermonde

Waasland-DendermondeHet aantal evenementen en activiteiten blijft nog beperkt, maar toch zijn er ook dit weekend ook in onze regio mogelijkheden om méér te doen dan alleen even een wandelingetje in de natuur. We lijsten ze graag voor u op, onze weekendtips voor het Waasland en Dendermonde.

 1. Van tekenen in Sint-Niklaas tot beeldhouwen in Zele: deze 7 kunstenaars openen hun deuren tijdens Atelier in Beeld in Waasland en Dendermonde
  PREMIUM
  Waasland/Dendermonde

  Van tekenen in Sint-Niklaas tot beeldhou­wen in Zele: deze 7 kunste­naars openen hun deuren tijdens Atelier in Beeld in Waasland en Dendermon­de

  Op vrijdag 13, zaterdag 14 en zondag 15 mei vindt Atelier in Beeld plaats. Tijdens dit weekend kan je bij honderden kunstenaars uit heel Vlaanderen langs gaan om een kijkje te nemen in hun werkplaats. Wij selecteerden 7 leuke ateliers die je kan bezoeken in Waasland en Dendermonde: van tekenkunst in Sint-Niklaas tot beeldhouwkunst in Zele.
 2. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  2

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.