De Leon Scheerderslaan (R42) in Sint-Niklaas.
Volledig scherm
De Leon Scheerderslaan (R42) in Sint-Niklaas. © Google

Slecht weer stuurt planning werken N41 en Leon Scheerderslaan in de war

De herstellingswerken op de N41 en op de Leon Scheerderslaan en Guido Gezellelaan (R42) in Sint-Niklaas zullen langer duren dan gepland. Door de slechte weersomstandigheden heeft de aannemer de werken moeten stilleggen. Het verkeer in Sint-Niklaas zit daardoor al meer dan een week in de knoop.

 1. Directrice Els Meuleman (42) kreeg zelf twee keer corona, maar leidde haar rusthuis door dodelijk jaar: “Blij dat regels nog streng zijn, ik weet hoe meedogenloos het virus is”
  PREMIUM
  Wichelen

  Directrice Els Meuleman (42) kreeg zelf twee keer corona, maar leidde haar rusthuis door dodelijk jaar: “Blij dat regels nog streng zijn, ik weet hoe meedogen­loos het virus is”

  Achttien doden moeten bergen, twee keer zelf getroffen door corona en ondertussen nog een gezin onderhouden. Noem rusthuisdirectrice Els Meuleman (42) gerust een van de strafste madammen van het jaar. Haar rusthuis Molenkouter in Wichelen kreeg het zwaar te verduren in de eerste coronagolf. De mama van twee hield zich kranig. “Toch had deze crisis ook positieve kanten”, verrast ze. Lees meer over de strafste Oost-Vlaamse verhalen van 2020 in dit dossier.
 1. De Romeo's steken de keet in brand met hun medley
  Play
  Rode Neuzen Dag

  De Romeo's steken de keet in brand met hun medley

 2. Schattig: Gio Kemper doet school dansen op 'Can't Stop The Feeling'!
  Play
  Rode Neuzen Dag

  Schattig: Gio Kemper doet school dansen op 'Can't Stop The Feeling'!