Het compleet in verval geraakte voetbalstadion Puyenbeke aan de Watermolenstraat moet plaats ruimen voor de bouw van een gloednieuw zwembad.
Volledig scherm
Het compleet in verval geraakte voetbalstadion Puyenbeke aan de Watermolenstraat moet plaats ruimen voor de bouw van een gloednieuw zwembad. © JVS

Sint-Niklaas krijgt nieuw zwembad op sportsite Puyenbeke: oud voetbalstadion maakt plaats voor modern zwemparadijs

Sint-Niklaas krijgt een gloednieuw zwembad. De keuze voor de locatie staat zo goed als vast: de sportsite Puyenbeke aan de Watermolenstraat. Daar moet het oude voetbalstadion plaats maken voor een gloednieuw zwemparadijs, dat zijn voet kan zetten naast moderne zwembaden als dat van Kortrijk en Beveren. Voor het huidige Sinbad aan de Parklaan is er geen toekomst meer.

 1. Zo blijft je lievelingshandtas altijd mooi

  Zo blijft je lievelings­hand­tas altijd mooi

  Voor een tas uit kwaliteitsleder tel je al snel een flink budget neer. Hou dat bedrag even voor ogen wanneer je ’s ochtends je favoriete tas om de arm zwiert. Behandel je tas met zorg. Bewaar make-up en vloeistoffen in een apart binnentasje om morsincidenten te vermijden en wees voorzichtig met balpennen. Inktvlekken kunnen het leder onherroepelijk beschadigen. Neem je tas vast met droge handen. Toegeven, in tijden waarin we voortdurend onze handen ontsmetten kan dat best een uitdaging zijn, maar je handtas zal je dankbaar zijn. Ook zweet en vette handcrèmes kunnen het handvat van je tas trouwens donkerder doen kleuren. En last but not least: hou er rekening mee dat een nieuwe jeans vaak kleur afgeeft. Je favoriete nude bag zet je dus liever niet tegen je benen aan!
 1. Perfect als cadeau én een must-have voor je thuiskantoor: dit zijn de beste waterkokers
  Multimedia

  Perfect als cadeau én een must-have voor je thuiskan­toor: dit zijn de beste waterko­kers

  Bestaat er een simpeler huishoudtoestel dan een waterkoker? Misschien niet, maar feit is dat het toch echt handige dingen zijn, die hun nut extra bewijzen in de koudere maanden van het jaar. Ze zijn populair, en dat weten de fabrikanten ook: in de Pricewatch staan er maar liefst 700 toestellen! Onze techredacteur zocht er vier goed beoordeelde modellen uit, voor kleine én grote budgetten.
 2. “Jongeren hebben zeker nu nood aan een luisterend oor”: bijna kwart van 17-jarigen voelt zich niet gelukkig

  “Jongeren hebben zeker nu nood aan een luisterend oor”: bijna kwart van 17-jarigen voelt zich niet gelukkig

  Uit een bevraging bij 400 jongeren uit het vijfde middelbaar van de Sint-Niklase scholen blijkt dat bijna een kwart zich vandaag niet gelukkig voelt. Bijna 70 procent van de jongeren geeft aan dat de behoefte om met iemand te praten heel groot is. Het Sint-Niklase stadsbestuur pakt daarom uit met met enkele initiatieven met de focus op mentale gezondheid bij jongeren. Op 1 december opent ook het TEJO-huis op het Sint-Nicolaasplein, waar jongeren op een heel laagdrempelige manier op een therapeutisch gesprek kunnen rekenen.
 1. Kan jij raden wie er in de huid van Marc Van Ranst en Steven Van Gucht kruipt?
  Play

  Kan jij raden wie er in de huid van Marc Van Ranst en Steven Van Gucht kruipt?

 2. Matthew (19) maakt wereldwijd indruk met waanzinnige kaartskills
  Play

  Matthew (19) maakt wereldwijd indruk met waanzinni­ge kaarts­kills