Sint in de Piste moet volgend jaar tijdelijk verhuizen voor de geplande heraanleg van de Grote Markt
Volledig scherm
PREMIUM
Sint in de Piste moet volgend jaar tijdelijk verhuizen voor de geplande heraanleg van de Grote Markt © bfs

Sint in de Piste moet op zoek naar nieuwe locatie voor volgend jaar: SVK grote kanshebber als uitwijkbasis voor 34.000 bezoekers tijdens heraanleg van Grote Markt

Sint-NiklaasSint in de Piste moet na een succeseditie met meer dan 34.000 verkochte tickets op zoek naar een nieuwe, tijdelijk locatie voor volgend jaar, als de Grote Markt in Sint-Niklaas wordt heraangelegd. De terreinen van SVK zijn alvast dé grote kanshebbers om het evenement in 2023 te ontvangen. “Voor ons evenement is parking en bereikbaarheid zeer belangrijk.”

  1. Nisa (22) werd drie keer gekroond tot Miss, en organiseert nu haar eigen verkiezing: “Mijn wedstrijd zal wél eerlijk verlopen”
    Sint-Pauwels

    Nisa (22) werd drie keer gekroond tot Miss, en organi­seert nu haar eigen verkiezing: “Mijn wedstrijd zal wél eerlijk verlopen”

    Nisa Van Baelen uit Sint-Pauwels werd tot driemaal toe gekroond als Miss, en organiseert met ‘Miss Model’ nu ook haar eigen schoonheidswedstrijd. Die moet volgens haar eerlijker verlopen dan de verkiezingen waaraan ze in het verleden zelf deelnam. “Bij mijn wedstrijd is de winnares niet van op voorhand gekend, en worden de beloofde prijzen ook effectief gegéven”, maakt ze zich sterk.