‘Zoalig Sinnekloas’? Niet voor oppositiepartijen Vlaams Belang, CD&V, sp.a en PVDA, die samen meer dan twintig redenen hebben om het meerjarenplan af te schieten.
Volledig scherm
‘Zoalig Sinnekloas’? Niet voor oppositiepartijen Vlaams Belang, CD&V, sp.a en PVDA, die samen meer dan twintig redenen hebben om het meerjarenplan af te schieten. © JVS

“Sinnekloas is minder zoalig dan men laat uitschijnen”: oppositiepartijen allerminst enthousiast over meerjarenplan

De Sint-Niklase bestuursmeerderheid van N-VA, Groen en Open Vld stelde vorige zondag in het stadhuis het meerjarenplan voor aan de inwoners, gekoppeld aan de campagne ‘Zoalig Sinnekloas’ en twintig redenen waarom het goed wonen en leven is in Sint-Niklaas. Oppositiepartijen Vlaams Belang, CD&V, sp.a en PVDA hebben elk hun redenen om aan te geven dat het te weinig is of nog veel beter kan.

 1. Jana Dobbelaere (24), kersvers winnares van Koers zkt. Vrouw, neemt ons mee langs haar favoriete fietsplekjes in Oost-Vlaanderen: “Nog veel mooie routes ontdekt ‘dankzij’ corona”
  PREMIUM
  REGIO

  Jana Dobbelaere (24), kersvers winnares van Koers zkt. Vrouw, neemt ons mee langs haar favoriete fietsplek­jes in Oost-Vlaanderen: “Nog veel mooie routes ontdekt ‘dankzij’ corona”

  Kersvers winnares van Koers zkt. Vrouw Jana Dobbelaere (24) neemt ons mee langs haar favoriete fietsplekjes in Oost-Vlaanderen. “Dankzij corona heb ik heel wat mooie plekjes leren kennen. Ik hoef dus niet altijd de grens over. Dicht bij huis zijn er evengoed routes waar ik perfect kan trainen, mét vaak een schitterend uitzicht.” Wie thuis geen koersfiets heeft staan, hoeft niet te vrezen: de plekjes zijn ook geschikt voor sportieve wandelaars. Speciaal voor HLN voegde ze ook de gedetailleerde routes toe.
 1. Slippende BMW raakt op een haar na andere auto na wilde achtervolging
  Play

  Slippende BMW raakt op een haar na andere auto na wilde achtervol­ging

 2. Meisje beleeft de schrik van haar leven wanneer een paal haar auto spietst

  Meisje beleeft de schrik van haar leven wanneer een paal haar auto spietst