Volledig scherm
© RV

Rookruimte in woon-zorgcentrum Het Hof: Pijp- en Tabaksmuseum zet tijdelijke expo in rusthuis

Op dinsdag 1 oktober begint de allereerste tijdelijke tentoonstelling van het Pijp- en Tabaksmuseum op een bijzondere locatie: het woon-zorgcentrum Het Hof in Sint-Niklaas. Roken is verboden in de rookkamer, maar je kan er wel ongehinderd de wereld van ‘den toebak’ bewonderen.

 1. Emma Bale zingt op Rode Neuzen Dag voor overleden Redina (13): “Ze had een ongelooflijk groot hart”
  PREMIUM
  Waasmunster/Sint-Niklaas

  Emma Bale zingt op Rode Neuzen Dag voor overleden Redina (13): “Ze had een ongeloof­lijk groot hart”

  Op aanvraag van haar voormalige juf Lies Batselier werd op Rode Neuzen Dag ook stilgestaan bij het afscheid van de 13-jarige Redina Thaqi. Het meisje uit Waasmunster liet in augustus het leven na een ongelijke strijd tegen een hersentumor. Emma Bale zong speciaal voor Redina haar doorbraakhit ‘All I Want’. “Redina stond altijd klaar voor iedereen. We willen de herinnering aan haar levend houden”, zegt Lies.
 2. VIDEO: Jongeren Berkenboom scoren met filmpje tegen racisme: “Negativiteit bestrijden met campagne #Jijhoorthierthuis9100"

  VIDEO: Jongeren Berkenboom scoren met filmpje tegen racisme: “Negativi­teit bestrijden met campagne #Jij­hoorthier­t­huis9100"

  Jongeren van Berkenboom Humaniora hebben een filmpje ingeblikt tegen racisme, voor een wedstrijd van Unia. Het werd bij de beste vijf verkozen van 119 inzendingen. Ze maken er een heuse campagne van, onder de noemer #Jijhoorthierthuis9100, waarvoor ze inspiratie haalden bij het tv-programma ‘Make Belgium Great Again’. “In heel Sint-Niklaas willen we onze boodschap tégen negativiteit uitdragen.”
 1. Robbie Williams pakt Joe-dj Anke helemaal in met zijn charmes
  Play
  Joe

  Robbie Williams pakt Joe-dj Anke helemaal in met zijn charmes

 2. Heimwee naar The Masked Singer? Sandra Kim brengt straffe medley!
  Play
  Rode Neuzen Dag

  Heimwee naar The Masked Singer? Sandra Kim brengt straffe medley!