Mine Dalemans
Volledig scherm
© Mine Dalemans

Rijbewijs kwijt na aanrijding met geparkeerde auto

BelseleEen chauffeur is zijn rijbewijs kwijtgespeeld na een verkeersongeval in de nacht van zaterdag op zondag in de Kerkstraat in Belsele.

 1. Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties
  Spaargids.be

  Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties

  Wanneer je een spaarrekening op naam van je kind opent, dan krijg het vanaf zijn achttiende verjaardag automatisch toegang tot de centen die je hebt gestort. Maar wat als je denkt dat je kind dan nog niet helemaal klaar is om zijn spaarbedrag autonoom te beheren? Welke mogelijkheden bestaan er om je geschonken centen pas op latere leeftijd vrij te geven? Spaargids.be zet de verschillende mogelijkheden naast elkaar.
 2. “Niet nog meer polarisatie veroorzaken”: extra gemeenteraad bevestigt plannen met knip op de Grote Markt, langere gedoogperiode in Priesteragiewijk
  Sint-Niklaas

  “Niet nog meer polarisa­tie veroorza­ken”: extra gemeente­raad bevestigt plannen met knip op de Grote Markt, langere gedoogperi­o­de in Priestera­gie­wijk

  De knip op de Grote Markt komt er, ondanks het voorstel van de oppositie om dat nog niet te doen. Voor de verkeersfilters in de Priesteragiewijk is er politiek wél een groter draagvlak, met eerst een langere gedoogperiode. Waarover iederéén het wel unaniem eens was tijdens de extra zitting van de gemeenteraad: in Sint-Niklaas mag mobiliteit niet nóg meer polarisatie veroorzaken.