PVDA-gemeenteraadslid Jef Maes (links): “Ik verwacht een grote steun van de meerderheid in Sint-Niklaas voor deze voorstellen.”
Volledig scherm
PVDA-gemeenteraadslid Jef Maes (links): “Ik verwacht een grote steun van de meerderheid in Sint-Niklaas voor deze voorstellen.” © JVS

PVDA: “Voorstellen klaar om burgers échte inspraak te geven”

PVDA heeft een aantal voorstellen klaar om de Sint-Niklazenaren meer inspraak te geven in het beleid. Op de eerstvolgende gemeenteraad zal PVDA-raadslid Jef Maes kant-en-klare modelreglementen indienen waarmee de Sint-Niklazenaren zelf politieke voorstellen kunnen lanceren, andere burgers zich hierover kunnen uitspreken en waarmee inwoners financiële inspraak krijgen via een burgerbegroting. Ook wil de PVDA dat de gemeenteraad live wordt gestreamd.

1 reactie

 • Chris Debby Wauman - Burssens

  4 jaar geleden
  Het staat de burgemeester vrij om ook die andere 80 minuten uit te zenden. Wat heeft hij te verbergen?
 1. Kan Remco Evenepoel de Ronde van Spanje winnen? Schrijf je in voor de Gouden Vuelta en maak kans op 5.000 euro
  Gouden Vuelta
  9

  Kan Remco Evenepoel de Ronde van Spanje winnen? Schrijf je in voor de Gouden Vuelta en maak kans op 5.000 euro

  Vrijdag 19 augustus gaat de Ronde van Spanje van start. Blikvanger aan het vertrek in het Nederlanse Utrecht is onze Remco Evenepoel. De 22-jarige Belg is een van de topfavorieten om de eindzege in de wacht te slepen, maar de concurrentie is niet van de poes. Denk jij dat hij aan het langste eind kan trekken? Bewijs dat je de grootste kenner bent met de Gouden Vuelta en maak kans op 5.000 euro cash.