Tijdens één van de acties in het station werd ook een drugsdetectiehond ingezet.
Volledig scherm
PREMIUM
Tijdens één van de acties in het station werd ook een drugsdetectiehond ingezet. © Politie Sint-Niklaas

Politie Sint-Niklaas pakt 13 drugdealers op tijdens najaarsoffensief: “Veel werk door corona, maar ook nog oog voor andere prioriteiten”

Sint-NiklaasDe lokale politie van Sint-Niklaas heeft de resultaten bekend gemaakt van een groot najaarsoffensief tegen drugdealers én illegale activiteiten in bedrijven. Volgens woordvoerder Veerle De Vries mag niet de indruk ontstaan dat de politie zich enkel nog bezighoudt met het controleren van de coronaregels.

 1. “Droomhuis opgegeven voor B&B”: Eén van de meest intrigerende woningen van Sint-Niklaas staat te koop
  PREMIUM
  Sint-Niklaas

  “Droomhuis opgegeven voor B&B”: Eén van de meest intrigeren­de woningen van Sint-Niklaas staat te koop

  Van het Flintstones-huis, het aquarium tot de visbokaal: in Sint-Niklaas heeft het opvallende huis van Frank Thyssen (56) in de loop der jaren al heel wat bijnamen gekregen. Het bijzondere pand staat nu te koop, voor 799.000 euro. De eigenaar, die in West-Vlaanderen een B&B begint, leidt ons met plezier rond. “Al doet het pijn om te vertrekken, moet ik toegeven. Dit is zo'n geweldig huis.”
 2. VIDEO: Jongeren Berkenboom scoren met filmpje tegen racisme: “Negativiteit bestrijden met campagne #Jijhoorthierthuis9100"

  VIDEO: Jongeren Berkenboom scoren met filmpje tegen racisme: “Negativi­teit bestrijden met campagne #Jij­hoorthier­t­huis9100"

  Jongeren van Berkenboom Humaniora hebben een filmpje ingeblikt tegen racisme, voor een wedstrijd van Unia. Het werd bij de beste vijf verkozen van 119 inzendingen. Ze maken er een heuse campagne van, onder de noemer #Jijhoorthierthuis9100, waarvoor ze inspiratie haalden bij het tv-programma ‘Make Belgium Great Again’. “In heel Sint-Niklaas willen we onze boodschap tégen negativiteit uitdragen.”
 1. "Er is geen zuurstof meer": video toont chaos op Covidafdeling in Egyptisch ziekenhuis
  Play

  "Er is geen zuurstof meer": video toont chaos op Covidafde­ling in Egyptisch ziekenhuis

 2. Kopie van Da Vinci's Mundi teruggevonden, museum had diefstal niet opgemerkt
  Play

  Kopie van Da Vinci's Mundi teruggevon­den, museum had diefstal niet opgemerkt