Politie Sint-Niklaas
Volledig scherm
© Politie Sint-Niklaas

Politie neemt vuurwerk in beslag bij drie minderjarigen

Sint-NiklaasHet fietsteam van de politie Sint-Niklaas heeft vrijdag aan het skatepark De Witte Molen en in de Stationsstraat een kleine hoeveelheid vuurwerk in beslag genomen bij drie minderjarigen.

 1. Jordy (23) verliest deel van hand tijdens coronabetoging, zus start crowdfunding voor prothese: “Ik dacht een fakkel op te rapen, maar het bleek een voetzoeker”
  PREMIUM
  Sint-Niklaas/Hamme

  Jordy (23) verliest deel van hand tijdens coronabeto­ging, zus start crowdfun­ding voor prothese: “Ik dacht een fakkel op te rapen, maar het bleek een voetzoeker”

  Jordy Loir is verminkt voor het leven nadat hij vorige maand mee opstapte in een betoging tegen de coronamaatregelen in Brussel. In de menigte belandde er voor zijn voeten plots een projectiel. Toen hij het opraapte om te bekijken, ontplofte het echter in zijn hand. Jordy verloor de helft van zijn duim, zijn ringvinger en enkele vingertoppen. Omdat het ongeval tijdens een demonstratie gebeurde, zal hij gedeeltelijk zelf opdraaien voor de kosten van de operaties. Zijn zus is daarom met een crowdfunding gestart.
 2. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  6

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.