Tot en met zondag 5 april moet er niet meer worden betaald om te parkeren in Sint-Niklaas. Alleen voor de parkings Grote Markt en Stationsstraat gelden nog andere regels.
Volledig scherm
Tot en met zondag 5 april moet er niet meer worden betaald om te parkeren in Sint-Niklaas. Alleen voor de parkings Grote Markt en Stationsstraat gelden nog andere regels. © JVS

Parkeerwachters krijgen andere taken: geen parkeercontroles meer tot zondag 5 april

Tot en met zondag 5 april zullen er in Sint-Niklaas geen controles meer plaatsvinden op het betalend parkeren.

 1. De Ark en Villa Da Vinci bouwen samen nieuwe school: “Eerste freinetcampus in Vlaanderen voor leerlingen van 2,5 tot 18 jaar”
  Sint-Niklaas

  De Ark en Villa Da Vinci bouwen samen nieuwe school: “Eerste freinetcam­pus in Vlaanderen voor leerlingen van 2,5 tot 18 jaar”

  Tegen 2023 opent GO! Scholengroep Waasland de eerste freinetcampus in Vlaanderen waar leerlingen het hele onderwijstraject kunnen volgen, van de basisschool tot en met het secundair. Daarvoor gaan freinetschool De Ark en de secundaire freinetschool van Villa Da Vinci samenwerken op de schoolsite in de Koningin Astridlaan in Sint-Niklaas, waar ook een nieuwe school wordt gebouwd. Er zullen zeshonderd leerlingen terecht kunnen.
 1. Scheer mee met wingsuits over meest beruchte skipiste ter wereld
  Play
  skiën

  Scheer mee met wingsuits over meest beruchte skipiste ter wereld

 2. Politie maakt einde aan achtervolging met dit gewaagde maar efficiënte manoeuvre
  Play

  Politie maakt einde aan achtervol­ging met dit gewaagde maar efficiënte manoeuvre