Albert Van Raemdonck, die in juli 106 jaar wordt, is nu de oudste inwoner van Sint-Niklaas, na het overlijden van Elisabeth Goossens op 105-jarige leeftijd.
Volledig scherm
Albert Van Raemdonck, die in juli 106 jaar wordt, is nu de oudste inwoner van Sint-Niklaas, na het overlijden van Elisabeth Goossens op 105-jarige leeftijd. © JVS

Oudste inwoner van Sint-Niklaas Elisabeth (105) is overleden, Albert (105) is nu de oudste

Sint-NiklaasIn woonzorgcentrum Populierenhof in Nieuwkerken is Elisabeth Goossens op 105-jarige leeftijd overleden. Zij was de oudste inwoner van Sint-Niklaas. Dat wordt nu Albert Van Raemdonck (105), die verblijft in woonzorgcentrum Ennea.

 1. Zo VeloVeilig is Sint-Niklaas: ontdek hier de resultaten voor uw gemeente
  sint-niklaas

  Zo VeloVeilig is Sint-Niklaas: ontdek hier de resultaten voor uw gemeente

  De inwoners van Sint-Niklaas hebben 248 gevaarlijke fietspunten aangeduid op de VeloVeilig-kaart. Dat blijkt uit het grootste fietsonderzoek ooit van Vlaanderen dat HLN gehouden heeft. Die gevaarlijke punten werden gebundeld op een gedetailleerde kaart, waarmee we andere fietsers waarschuwen en de overheid laten weten waar er nog werk aan de winkel is. Ontdek hier het volledige rapport en alle onveilige situaties in uw regio.
 2. Restaurant van Pol (62) en Greta (62) al langer in Michelingids dan Peter Goossens: “Dat telefoontje in 1992... Ik dacht dat het een grap was”
  PREMIUM
  Dendermonde

  Restaurant van Pol (62) en Greta (62) al langer in Michelin­gids dan Peter Goossens: “Dat telefoon­tje in 1992... Ik dacht dat het een grap was”

  Precies dertig jaar geleden ontvingen Pol Mariën (62) en Greta Maegerman (62) van restaurant ‘t Truffeltje in Dendermonde hun Michelinster en daarmee zijn ze meteen recordhouder in de hele provincie. Of ze die status verderzetten, is voorlopig nog afwachten tot maandag. Wij gingen langs voor een babbel over dertig jaar lang tegen de sterren op koken. “Voetjes op de grond, daar draait het om”, zeggen de chef en zijn eega nuchter.