google
Volledig scherm
© google

Opschudding in opvangcentrum Rode Kruis na leegspuiten van brandblusapparaten

Sint-NiklaasDe hulpdiensten zijn zaterdagmiddag rond 16.45 uur opgeroepen voor een rookontwikkeling in het opvangcentrum van het Rode Kruis in de Kasteelstraat in Sint-Niklaas.

 1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.
 2. Sint in de Piste moet op zoek naar nieuwe locatie voor volgend jaar: SVK grote kanshebber als uitwijkbasis voor 34.000 bezoekers tijdens heraanleg van Grote Markt
  PREMIUM
  Sint-Niklaas

  Sint in de Piste moet op zoek naar nieuwe locatie voor volgend jaar: SVK grote kanshebber als uitwijkba­sis voor 34.000 bezoekers tijdens heraanleg van Grote Markt

  Sint in de Piste moet na een succeseditie met meer dan 34.000 verkochte tickets op zoek naar een nieuwe, tijdelijk locatie voor volgend jaar, als de Grote Markt in Sint-Niklaas wordt heraangelegd. De terreinen van SVK zijn alvast dé grote kanshebbers om het evenement in 2023 te ontvangen. “Voor ons evenement is parking en bereikbaarheid zeer belangrijk.”