Siniscoop in Sint-Niklaas.
Volledig scherm
Siniscoop in Sint-Niklaas. © JVS

Ook Siniscoop is opnieuw open

Sint-NiklaasOok in Sint-Niklaas is de bioscoop weer open. Door de beperkingen programmeert Siniscoop sommige films veel meer keren per dag.

 1. “Het is belangrijk om een lichte helling te voorzien voor de afwatering": alles wat je moet weten over de plaatsing van een terras
  Livios

  “Het is belangrijk om een lichte helling te voorzien voor de afwatering": alles wat je moet weten over de plaatsing van een terras

  Een terras plaatsen doe je beter niet in de winter. Negatieve temperaturen kunnen dan immers roet in het eten gooien. De lente ligt gelukkig om de hoek: hét moment dus om na te denken over deze verbinding tussen je woning en je tuin. Maar waar moet je zoal rekening mee houden bij het aanleggen van een terras? Bouwsite Livios vroeg het aan Denis Squedin van Tegels Depaepe uit Wevelgem.
 2. Uitbaters bistro Wase Tennisclub doen boeken toe, leden starten petitie: “Zonder Peggy en Floris vrezen we voor een leegloop”
  PREMIUM

  Uitbaters bistro Wase Tennisclub doen boeken toe, leden starten petitie: “Zonder Peggy en Floris vrezen we voor een leegloop”

  Uitbaters Peggy Thys en Floris Verstraeten van bistro Flo&Co op de Wase Tennisclub in Sint-Niklaas gooien na vijf jaar de handdoek in de ring. En dat doen ze met pijn in het hart. “Alle dagen verplicht open moeten zijn van ’s ochtends tot ’s nachts is niet langer rendabel”, klinkt het bij het koppel. Maar volgens het bestuur van de tennisclub zijn niet de openingsuren, maar wel wanbeheer de oorzaak van de problemen bij de uitbaters. De leden van de club zijn ondertussen een petitie gestart om Peggy en Floris alsnog aan boord te houden.
  Sint-Niklaas