Sterrenchef Edwin Van Goethem van 't Korennaer geeft een opleiding aan de koks van sociaal restaurant De Variant.
Volledig scherm
Sterrenchef Edwin Van Goethem van 't Korennaer geeft een opleiding aan de koks van sociaal restaurant De Variant. © JVS

“Ook met eenvoudige ingrediënten kun je groots toveren”: sterrenchef van ‘t Korennaer kookt voor koks sociaal restaurant De Variant

Sint-NiklaasSterrenchef Edwin Van Goethem van ’t Korennaer heeft dinsdag een workshop gegeven aan de koks van sociaal restaurant De Variant, zodat zij in de eindejaarsperiode een gastronomisch menu op tafel kunnen toveren voor mensen in kansarmoede.

 1. 1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij
  Gouden Cross

  1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij

  Komend weekend vindt de apotheose van het veldritseizoen plaats. In het Nederlandse Hoogerheide strijden de renners om de felbegeerde regenboogtrui. Met de Gouden Cross kan je jouw eigen droomploeg samenstellen en zo prachtige prijzen scoren. Schrijf je voor de start van de wedstrijd bij de beloften (zaterdag 4 februari om 13 uur, red.) een ploeg in, krijg je er zelfs een gratis team bij.
 2. Kaartspelers uit heel Europa bekampen elkaar in Sint-Niklaas: “Vliegtuig en vijf dagen hotel geboekt voor dit tornooi”
  PREMIUM
  Sint-Niklaas

  Kaartspe­lers uit heel Europa bekampen elkaar in Sint-Niklaas: “Vliegtuig en vijf dagen hotel geboekt voor dit tornooi”

  Meer dan 200 kaartspelers uit heel Europa hebben dit weekend verzameld in Sint-Niklaas voor een partijtje ‘Flesh and Blood’. Dat is een kaartspel dat vergelijkbaar is met Pokémon of Magic, en momenteel razend populair is bij getrainde spelers. Het tornooi werd op poten gezet door spellenspeciaalzaak Brood en Spelen uit de Stationsstraat.