Volledig scherm
© Jan De Meuleneir / Photo News

Ook maandag nog 55 coronapatiënten in AZ Nikolaas

WaaslandAl voor de derde dag op rij bedraagt het aantal opgenomen coronapatiënten in het AZ Nikolaas en het AZ Lokeren precies 55.

 1. “Vanaf paasvakantie knip in Nieuwe Molenstraat uittesten, daarna mogelijk verdere ingrepen in verkeerscirculatie Groot Kloosterland”: opvallende veranderingen op til in heel stadsdeel
  Sint-Niklaas

  “Vanaf paasvakan­tie knip in Nieuwe Molen­straat uittesten, daarna mogelijk verdere ingrepen in verkeers­cir­cu­la­tie Groot Klooster­land”: opvallende veranderin­gen op til in heel stadsdeel

  Door de komst van de fietsbrug over het kruispunt Vijfstraten-Singel komt er een knip voor het verkeer in de Nieuwe Molenstraat. Vanaf de paasvakantie zal die nieuwe verkeerssituatie worden uitgetest. Als dat niet de gewenste impact heeft op de verkeerssituatie in de wijk Groot Kloosterland volgen er mogelijk verdere ingrijpende maatregelen, zoals eenrichtingsverkeer in de Begijnenstraat.
 2. “Droomhuis opgeven voor B&B”: één van de meest intrigerende woningen van Sint-Niklaas staat te koop
  Sint-Niklaas

  “Droomhuis opgeven voor B&B”: één van de meest intrigeren­de woningen van Sint-Niklaas staat te koop

  Van het Flinstones-huis, het aquarium tot de visbokaal: in Sint-Niklaas heeft het opvallende huis in de Tuinlaan in de loop der jaren al heel wat bijnamen gekregen. Het bijzondere pand staat nu te koop, voor 799.000 euro. Eigenaar Frank Thyssen (56), die in West-Vlaanderen een B&B begint, leidt ons met plezier rond. “Al doet het pijn om te vertrekken, moet ik toegeven. Dit is zo'n geweldig huis."
 1. Honderden jongeren starten enorm sneeuwballengevecht, ondanks lockdown
  Play

  Honderden jongeren starten enorm sneeuwbal­len­ge­vecht, ondanks lockdown

 2. Pick-up scheurt met brandende lading door de straten
  Play

  Pick-up scheurt met brandende lading door de straten