Het skatepark aan de Witte Molen. “Door het verwerpelijk gedrag van een groep jongeren tijdens de oudejaarsnacht dreigt een geweldige site, waar een hele community is ontstaan, in een slecht daglicht te komen”, stelt jeugdschepen Bart De Bruyne.
Volledig scherm
PREMIUM
Het skatepark aan de Witte Molen. “Door het verwerpelijk gedrag van een groep jongeren tijdens de oudejaarsnacht dreigt een geweldige site, waar een hele community is ontstaan, in een slecht daglicht te komen”, stelt jeugdschepen Bart De Bruyne. © JVS

“Ooit meest levendige buurt van de stad, maar sociaal weefsel is verdund”: stad zoekt naar oplossingen voor buurt Witte Molen na woelige eindejaarsperiode

Sint-NiklaasDe rust is er opnieuw teruggekeerd, maar er blijven toch nog heel wat vragen over na de woelige eindejaarsperiode in de wijk rond de Witte Molen in Sint-Niklaas. Meer controle en toezicht? Of is het niet zó eenvoudig? We gingen er eens op pad. 

 1. Voltallige oppositie verlaat gemeenteraad bij zwembad-discussie: “Dit slaat nergens op. Het is slecht politiek theater”
  Sint-Niklaas

  Voltallige oppositie verlaat gemeente­raad bij zwem­bad-discussie: “Dit slaat nergens op. Het is slecht politiek theater”

  De voltallige oppositie is vrijdagavond opgestapt in de digitale gemeenteraad. Aanleiding waren nieuwe elementen in de discussie over het ruimtelijk uitvoeringsplan (RUP) voor het sport- en recreatiepark Puyenbeke, waar ook het nieuwe zwembad komt. De oppositiepartijen CD&V, sp.a, Vlaams Belang en PVDA vinden dat er essentiële informatie ontbrak. Bij de meerderheid van N-VA, Groen en Open Vld was er veel onbegrip.
 1. Angela stampt gluurder buiten die haar wil bepotelen
  Play
  bizar

  Angela stampt gluurder buiten die haar wil bepotelen

 2. Nomi gaat uit de kleren tegen seksueel grensoverschrijdend gedrag
  Play

  Nomi gaat uit de kleren tegen seksueel grensover­schrij­dend gedrag