OCMW zet 420.000 euro extra in voor armoedebestrijding

SINT-NIKLAASHet OCMW van Sint-Niklaas trekt jaarlijks 420.000 euro extra uit voor armoedebestrijding. Dat wordt gebruikt om de aanvullende steun uit te keren, waarvoor de vraag fors is gestegen.

 1. Humor én spanning: dit zijn onze favoriete komische misdaadseries

  Humor én spanning: dit zijn onze favoriete komische misdaadse­ries

  Op 16 juni pakt Streamz uit met ‘Glad ijs’, een nieuwe reeks van Vlaamse bodem, en dan nog wel in het razend ambitieuze genre van de komische misdaadserie. Wij gingen in streamingland op zoek andere topseries die humor en misdaad met veel schwung combineren, en bundelden spin-offserie ‘Better Call Saul’ (Netflix), het zwartkomische ‘Fargo’ (Netflix) en ‘buddy cop’-reeks ‘Terriers’ (Disney+) voor u samen in onze kijkgids.
 2. Jonge chauffeur (20) zonder rijbewijs neemt auto van moeder en knalt tegen verlichtingspaal: “Wou mij bewijzen voor vrienden”
  Temse

  Jonge chauffeur (20) zonder rijbewijs neemt auto van moeder en knalt tegen verlich­tings­paal: “Wou mij bewijzen voor vrienden”

  David D.B. (20) uit Temse reed in de zomer van vorig jaar met de bedrijfswagen van zijn moeder tegen een verlichtingspaal. Op dat moment had de man nog geen rijbewijs, maar wilde hij zich bewijzen voor zijn vrienden. “Ik heb die dag een zeer domme fout gemaakt en besefte niet goed wat ik aan het doen was", verklaarde D.B. vanochtend in de rechtbank.