Het bedrijf Niko in Sint-Niklaas is voortaan een ‘fabriek van de toekomst’.
Volledig scherm
Het bedrijf Niko in Sint-Niklaas is voortaan een ‘fabriek van de toekomst’. © RV

Niko bekroond met ‘Factory of the Future’-award

Het Sint-Niklase bedrijf Niko mag zich voortaan een ‘Factory of the Future’ noemen. Die prestigieuze onderscheiding reikt technologiefederatie Agoria jaarlijks uit. Niko is de Belgische marktleider in schakelmateriaal, stopcontacten en huisautomatisering. Het is al het derde Sint-Niklase bedrijf dat een ‘Factory of the Future’-award krijgt, na Newtec en Van Hoecke.

0 reacties

 1. “In februari onder water door lek en nu feestzaal uitgebrand”: rampspoed achtervolgt De Gulden Cop
  PREMIUM
  Temse

  “In februari onder water door lek en nu feestzaal uitgebrand”: rampspoed achter­volgt De Gulden Cop

  Een korte maar hevige brand heeft donderdagavond zware schade toegebracht aan de feestzaal van eetcafé De Gulden Cop in Temse. Uitgerekend de volgende dag zou de nieuwe keuken in gebruik worden genomen. “Die was onbruikbaar nadat een waterlek in februari dit jaar zware schade had toegebracht aan de zaak. We worden blijkbaar achtervolgd door rampspoed”, zucht zaakvoerster Stephanie Rombaut.
 2. Huurgeschil loopt zwaar uit de hand: “In elkaar geslagen” volgens slachtoffer, “van de trap gevallen” volgens huisbaas
  PREMIUM
  Sint-Niklaas

  Huurge­schil loopt zwaar uit de hand: “In elkaar geslagen” volgens slachtof­fer, “van de trap gevallen” volgens huisbaas

  Een geschil over achterstallige huur en zware verwaarlozing van een huurappartement in Sint-Niklaas is maandagavond geëscaleerd. Jurgen Vercauteren (50) werd zwaar toegetakeld naar het ziekenhuis afgevoerd, naar eigen zeggen nadat hij in opdracht van huisbaas Walter Vermeulen in elkaar werd geslagen. Die laatste ontkent met klem en zegt dat de man betrapt werd bij een inbraak in een aanpalende flat en dronken van de trap is gevallen.