Voorheen was de jaarmarkt een misser, met de vertrekkende circuskaravaan en de paarden en pony's ergens verloren daartussen. Voortaan wacht de stad tot woensdag, om de jaarmarkt in ere te herstellen, in combinatie met een lokaal marktje en kinderanimatie.
Volledig scherm
Voorheen was de jaarmarkt een misser, met de vertrekkende circuskaravaan en de paarden en pony's ergens verloren daartussen. Voortaan wacht de stad tot woensdag, om de jaarmarkt in ere te herstellen, in combinatie met een lokaal marktje en kinderanimatie. © JVS (archieffoto)

Nieuwe traditie in de maak: jaarmarkt wordt in ere hersteld, in combinatie met een lokale markt

Sint-NiklaasOp woensdagmiddag 1 december vindt op de Grote Markt van Sint-Niklaas de jaarmarkt plaats, met de traditionele paardenkeuring. Deze keer komt daar ook een lokale markt bij en is er kinderanimatie.

  1. 1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij
    Gouden Cross

    1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij

    Komend weekend vindt de apotheose van het veldritseizoen plaats. In het Nederlandse Hoogerheide strijden de renners om de felbegeerde regenboogtrui. Met de Gouden Cross kan je jouw eigen droomploeg samenstellen en zo prachtige prijzen scoren. Schrijf je voor de start van de wedstrijd bij de beloften (zaterdag 4 februari om 13 uur, red.) een ploeg in, krijg je er zelfs een gratis team bij.