“Het ruimtegebruik in het verouderde Industriepark-Noord kan veel efficiënter, wat we met dit RUP mogelijk maken", aldus schepen voor Economie Carl Hanssens (N-VA). Bedrijven zullen er ook een pak hoger mogen bouwen, tot dertig meter in sommige delen.
Volledig scherm
“Het ruimtegebruik in het verouderde Industriepark-Noord kan veel efficiënter, wat we met dit RUP mogelijk maken", aldus schepen voor Economie Carl Hanssens (N-VA). Bedrijven zullen er ook een pak hoger mogen bouwen, tot dertig meter in sommige delen. © JVS

‘Nieuwe meerderheid’ keurt RUP Industriepark-Noord goed - Oppositie én sp.a: “Enorme gunst aan bedrijven. Stad loopt heel wat geld mis”

Het RUP Industriepark-Noord is in de gemeenteraad van Sint-Niklaas goedgekeurd door de nieuwe meerderheid, die in januari van start gaat. Oppositiepartij CD&V vroeg om het agendapunt uit te stellen, gesteund door meerderheidspartij sp.a. “Dit kost de stad heel wat geld”, klonk het. Met steun van de toekomstige coalitiepartner Open Vld kregen N-VA en Groen het RUP toch goedgekeurd.

0 reacties

 1. Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoopste telecombundels
  Mijntelco

  Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoop­ste telecombun­dels

  64 procent van de Belgen heeft een telecombundel. De meesten kiezen voor een bundel die zowel vast internet, vaste telefonie, televisie en mobiele diensten omvat. Dat blijkt uit het meest recente cijferrapport van telecomwaakhond BIPT. Welke ‘4-play bundel’ is het goedkoopst? En welke bundel neem je best als je geen nood hebt aan televisie of vaste lijn? Mijntelco.be zoekt het uit.
 2. Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwatchers kijken vooruit
  Gouden 11
  4

  Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwat­chers kijken vooruit

  De Jupiler Pro League is weer volop bezig en dat betekent dat ook de Gouden 11 terug is. Speel mee met onze sportgame en bewijs dat jij het meeste weet over het Belgische voetbal. Tijdens de eerste zes speeldagen zijn er nog geen prijzen te winnen, omdat de transferperiode nog bezig is. Maar je kunt wel al volop sleutelen aan jouw team. Wij vroegen aan drie van onze clubwatchers wie we in de gaten moeten houden.