'Meneer de burgemeester' koopt de eerste sticker aan van de 60ste Rode Kruis-actie, aan Waasland Shopping in Sint-Niklaas.
Volledig scherm
'Meneer de burgemeester' koopt de eerste sticker aan van de 60ste Rode Kruis-actie, aan Waasland Shopping in Sint-Niklaas. © Photo News

“Niet op kruispunten, maar op vaste standplaatsen in openlucht”: Rode Kruis lanceert zestigste stickeractie aan Waasland Shopping

Sint-NiklaasOp markten, parkings en gemeentepleinen, daar zullen de komende twee weken de stickers van het Rode Kruis te vinden zijn. De vrijwilligers zullen door corona opnieuw niet te zien zijn op kruispunten, maar alleen op vaste standplaatsen in openlucht. Dit jaar hoopt het Rode Kruis meer geld binnen te halen, want vorig jaar viel de opbrengst fors tegen. De stickeractie werd op gang getrapt aan Waasland Shopping in Sint-Niklaas door ‘meneer de burgemeester’ van Samson en Marie.

 1. Ervaren IT'er geeft raad aan starters: "Tijdens sollicitaties heb ik geregeld gevraagd of ik mijn toekomstige collega’s mocht ontmoeten"
  Jobs

  Ervaren IT'er geeft raad aan starters: "Tijdens sollicita­ties heb ik geregeld gevraagd of ik mijn toekomsti­ge collega’s mocht ontmoeten"

  Guido Maes werkt al meer dan dertig jaar in de informaticasector. De laatste twintig doet hij dat bij Wolters Kluwer Wolters Kluwer Tax & Accounting België, maar daarvoor maakte hij kennis met een aantal andere bedrijven. “Je job moet passen bij je interesses en je levensstijl”, vindt hij. Jobat.be vroeg hem naar de belangrijkste inzichten die hij heeft verworven doorheen zijn carrière.
 1. 106-jarige Valdemar slaat 17 jaar jongere vrouw aan de haak in rusthuis
  Play

  106-jarige Valdemar slaat 17 jaar jongere vrouw aan de haak in rusthuis

 2. Hond houdt toeristen voor de gek
  Play

  Hond houdt toeristen voor de gek