De Left Hand Band in lang vervlogen tijden, met 't Ey-coördinator Dirk Van der Speeten (links). Vrijdag houden ze een reünie.
Volledig scherm
De Left Hand Band in lang vervlogen tijden, met 't Ey-coördinator Dirk Van der Speeten (links). Vrijdag houden ze een reünie. © RV

“Mooiere manier bestaat niet”: ‘t Ey-coördinator sluit 30ste verjaardagsfeestje zelf af met reünie van zijn Left Hand Band

BelseleIn muziekclub ‘t Ey in Belsele staat het slotweekend van ‘Gloeweynfolk’ op het programma, het feestje voor de 30ste verjaardag van ‘t Ey dat een hele maand duurde. ‘t Ey-coördinator Dirk Van der Speeten kruipt zelf nog eens op het podium, voor een reünie van zijn Left Hand Band.

  1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
    Tweakers

    Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

    De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.