Het ongeval gebeurde op de busstrook in de Hofstraat.
Volledig scherm
Het ongeval gebeurde op de busstrook in de Hofstraat. © Kristof Pieters

Meisje (15) komt met benen onder buswielen terecht: slachtoffer in levensgevaar

In de Hofstraat in Sint-Niklaas is vrijdagmiddag een meisje van 15 jaar onder de wielen van een lijnbus terechtgekomen. Dat gebeurde ter hoogte van de oversteekplaats aan de Boonhemstraat. De tiener werd een eindje meegesleurd en kwam met haar benen onder de wielen van de bus terecht. Aanvankelijk werd gemeld dat ze zwaargewond afgevoerd werd, maar intussen zou ze ook in levensgevaar verkeren.

17 reacties

 • Patrick Van puymbroeck

  1 jaar geleden
  Dacht dat het daar zone 30 was niet ik hoop dat die chauffeur hier goed beseft wat hij die meid heeft aangedaan den drol !!!
 • Farah Axmed Fadumo

  1 jaar geleden
  ik zag alles toen het gebeurde want ik stond ook op de bushalte ik zag hoe ze op de grond lag ik hoop dat alles goed gaat
 • Musti Top

  1 jaar geleden
  veel geduld en sterkte voor de ouders
 • Brigitte De Baere

  1 jaar geleden
  Ik ga dagelijks mijn zoon ophalen ter hoogte van de Boonhemstraat. Die bussen komen daar inderdaad veel te snel aangereden. Zo ook richting Driekoningenstraat amper 50 meters van de rotonde moeten ze nog de eerste zijn. Je rijdt in een gevaar zone waar kinderen zijn ! Misschien zou daar beter ook een agent staan. De kinderen worden aan hun lot overgelaten van zodra ze op de bushalte staan. Heel veel sterkte aan het slachtoffertje en ouders.
 • Odilon Saverien

  1 jaar geleden
  Ben zelf aangereden door een bus van de lijn,het zijn werkelijk doodrijders zonder verantwooordelikheid,zij rijden zo vlug voor zo rap mogelijk op hun staanplaats te zijn om daar een babbeltje te slaan met andere collegas ga maar eens kijken aan hun standplaats in Gent aan de watersportbaan.En als je ze hoort praten heben ze het zo druk.Dat zijn de echte killers op de baan.
 1. Vrouw spuwt in gezicht van personeel: "Waag het niet om zo tegen mij te praten"
  Play

  Vrouw spuwt in gezicht van personeel: "Waag het niet om zo tegen mij te praten"

 2. Verdwaalde hiker neemt foto van zijn benen en wordt teruggevonden
  Play

  Verdwaalde hiker neemt foto van zijn benen en wordt teruggevon­den