Het stadspark in Sint-Niklaas. De meerderheid wil deze bestuursperiode “de grootste bosaanplant ooit in Sint-Niklaas" realiseren.
Volledig scherm
Het stadspark in Sint-Niklaas. De meerderheid wil deze bestuursperiode “de grootste bosaanplant ooit in Sint-Niklaas" realiseren. © JVS

Meerderheid schiet bosplan sp.a af: “Kost stad meer dan 100 miljoen euro. Maar we zullen wél tienduizenden nieuwe bomen planten”

“We zullen tienduizenden nieuwe bomen planten in Sint-Niklaas, misschien wel 80.000. Alleen doen we dat op onze manier. Het voorstel van sp.a volgen, zou de stad meer dan 100 miljoen euro kosten, zonder één boom te planten.” Schepen voor Natuur Wout De Meester (Groen) reageert daarmee op het voorstel van sp.a om 80.000 nieuwe bomen te planten. “We gaan wel degelijk voor de grootste bosaanplant ooit in Sint-Niklaas.”

2 reacties

 • Jan Praet

  1 jaar geleden
  inderdaad Susie op twee plaatsen moeten waardevolle bomen wijken voor appartementsgebouwen: tussen Driegaaienhoek, Smisstraat en Gentse Baan wordt een bos gerooid en aan de Kapelstraat kant Tereken eveneens, wat een wanbeleid.
 • Susie Casteleyn

  1 jaar geleden
  Ergens nutteloos bomen en struiken uitdoen om te bouwen en dan ergens terug bomen planten? Daar is mijn verstand te klein voor. Dacht dat er geld tekort is? Zever in pakjes noem ik dit, is weer een of andere politieker die zich verveelt aan zijnen bureau en publiciteit wil...
 1. Scheer mee met wingsuits over meest beruchte skipiste ter wereld
  Play
  skiën

  Scheer mee met wingsuits over meest beruchte skipiste ter wereld

 2. Politie maakt einde aan achtervolging met dit gewaagde maar efficiënte manoeuvre
  Play

  Politie maakt einde aan achtervol­ging met dit gewaagde maar efficiënte manoeuvre