Joris Tanghe van B-Bounce in Sint-Niklaas: nog geen week na de opening moet het trampolinepark alweer sluiten.
Volledig scherm
Joris Tanghe van B-Bounce in Sint-Niklaas: nog geen week na de opening moet het trampolinepark alweer sluiten. © JVS

“Meer dan een zware domper”: nieuw trampolinepark B-Bounce moet één week na opening alweer sluiten

Sint-NiklaasVorige zaterdag pas ging het nieuwe trampolinepark B-Bounce in Sint-Niklaas open, maar nog geen week later is het alweer gesloten. “Frustrerend en wraakroepend”, reageert de uitbater op de beslissing van het Overlegcomité.

  1. Ooit duizenden voetbalfans, nu akelig lege tribunes en 0 punten... De ondergang van SKN Sint-Niklaas: “En toen moesten de spelers trainen onder politiebegeleiding”
    PREMIUM

    Ooit duizenden voetbal­fans, nu akelig lege tribunes en 0 punten... De ondergang van SKN Sint-Niklaas: “En toen moesten de spelers trainen onder politiebe­ge­lei­ding”

    Het kan verkeren. SKN Sint-Niklaas in Nieuwkerken voetbalde tien jaar geleden voor volle tribunes in tweede nationale tegen onder andere Antwerp. Vandaag verkoopt de club nog amper 14 tickets bij thuiswedstrijden en verliest ze aan de lopende band met monsterscores à la 17-1. Hoe kon het zo fout gaan met het ooit beloftevolle SKN? We zochten het uit en praatten met de protagonisten in het verhaal. “Dat ik op groot geld uit was? Allemaal leugens.”
    Nieuwkerken-Waas