Geert De Rycke
Volledig scherm
© Geert De Rycke

Mama Elke op wake voor Dean: “Ik wist niets van het gerechtelijke verleden van Dave, je googelt toch niet iedereen die je tegenkomt?”

Sint-NiklaasTranen van verdriet, ongeloof, verbijstering, ingehouden woede: ook in Sint-Niklaas kwamen dinsdagavond mensen samen tijdens een stille wake voor de 4-jarige Dean Verberckmoes. Elke Verberckmoes, de mama van Dean, was eveneens aanwezig. “De steun doet deugd, maar op sociale media zie ik ook veel dingen die me pijn doen", vertelde ze aan de regionale zender TV Oost. 

  1. Huisvestingsmaatschappij viert honderdjarig bestaan: “Afscheid van een groot hoofdstuk en begin van nieuwe woonmaatschappij”
    Beveren

    Huisves­tings­maat­schap­pij viert honderdja­rig bestaan: “Afscheid van een groot hoofdstuk en begin van nieuwe woonmaat­schap­pij”

    Op het Gravenplein in Beveren wordt dit weekend een grote feesttent opgetrokken voor de viering van het honderdjarig bestaan de van de huisvestingsmaatschappij GMH. Het is niet alleen een terugblik op de rijke geschiedenis maar ook het afsluiten van een hoofdstuk. Volgend jaar staat er immers een grote fusie op het programma met een deel van Woonanker, Woonpunt Schelde-Rupel en het Sociaal Verhuurkantoor.