De gebouwen van de LAB-school in Sint-Amands. De LAB-school opent in september 2022 een tweede secundaire school in Sint-Niklaas.
Volledig scherm
De gebouwen van de LAB-school in Sint-Amands. De LAB-school opent in september 2022 een tweede secundaire school in Sint-Niklaas. © Marc Aerts

LAB-school komt naar Sint-Niklaas: “Start nieuwe secundaire school op 1 september 2022”

Sint-NiklaasSint-Niklaas krijgt er in 2022 een nieuwe secundaire school bij, een LAB-school. Waar die precies komt, wordt nog niet bekendgemaakt. De eerste keuze, vlak naast begraafplaats Heimolen, werd geweigerd door het Sint-Niklase schepencollege. Naar verluidt ligt er momenteel een locatie dicht bij Vlyminckshoek in het vizier. 

 1. Gokverslaafde met levenslang rijverbod riskeert gevangenisstraf van vier jaar na zwaar ongeval
  PREMIUM
  Temse

  Gokver­slaaf­de met levenslang rijverbod riskeert gevangenis­straf van vier jaar na zwaar ongeval

  Yuruk Z. uit Bornem stond vrijdag terecht in de politierechtbank van Dendermonde na een zeer zwaar ongeval op de E17 in Temse. De man reed er op de middenstrook met een snelheid van 170 kilometer per uur in op zijn voorligger en veroorzaakte een ware ravage. Na het ongeval werd de man ook zelf aangereden door een andere bestuurder die daarna wegvluchtte. Ook nog drie andere beklaagden stonden terecht voor de politierechter.
 1. Racistische man vernielt buurtwinkel van Afghaanse migrant: "Al-Qaeda, Osama!"
  Play

  Racisti­sche man vernielt buurtwin­kel van Afghaanse migrant: "Al-Qae­da, Osama!"

 2. Winkeliers achtervolgen dief en vangen hem voor politie
  Play
  Op Interventie

  Winkeliers achtervol­gen dief en vangen hem voor politie