Het masterplan voor de hele omgeving, met in het blauw de nieuwe LAB-school en in het geel de nieuwe buurtparking. Voor fietsers komt er een nieuwe zachte verbinding via de toegangsweg naar Aquafin (rechts). Het verkeer naar MIWA en Aquafin zal via de huidige toegangsweg naar het recyclagepark (links) verlopen.
Volledig scherm
Het masterplan voor de hele omgeving, met in het blauw de nieuwe LAB-school en in het geel de nieuwe buurtparking. Voor fietsers komt er een nieuwe zachte verbinding via de toegangsweg naar Aquafin (rechts). Het verkeer naar MIWA en Aquafin zal via de huidige toegangsweg naar het recyclagepark (links) verlopen. © RV

Komst LAB-school heeft impact op hele buurt: van drievaksbaan en buurtparking tot nieuwe fietsdoorsteken

Sint-NiklaasDe komst van de nieuwe LAB-school naar de Kleibeekstraat in Sint-Niklaas zet het stadsbestuur aan om een masterplan voor de hele buurt uit te tekenen. Zo komt er een aparte toegang voor zachte weggebruikers en wordt het gemotoriseerd verkeer over een drievaksbaan gestuurd naar het MIWA-recyclagepark, Aquafin en een nieuwe buurtparking.

 1. Op huizenjacht in… Temse: “Fraai wonen met zicht op Schelde, maar je moet er wel dubbel zoveel geld voor neerleggen”
  PREMIUM
  Temse

  Op huizen­jacht in… Temse: “Fraai wonen met zicht op Schelde, maar je moet er wel dubbel zoveel geld voor neerleggen”

  Op zoek naar een nieuwe stek? Of gewoon nieuwsgierig naar wat de huizen tegenwoordig kosten in Vlaanderen? En waar iedereen wil wonen? Wij gaan elke week op onderzoek met een lokale specialist. Deze week: Temse, gekend om haar brug over de Schelde en de soms bijhorende files, maar ook steeds meer voor haar ideale ligging in de gouden driehoek Antwerpen-Gent-Brussel.
 1. Dashcam filmt 'wielerterrorist' in Limburg
  Play

  Dashcam filmt 'wielerter­ro­rist' in Limburg

 2. 'Stitchy in Tooki Trouble' is nieuw Belgische videospel voor Switch
  Play
  games

  'Stitchy in Tooki Trouble' is nieuw Belgische videospel voor Switch