Nancy Roels (tweede rechts) en haar team van Bengels verhuizen naar de Pastoor De Meerleerstraat.
Volledig scherm
PREMIUM
Nancy Roels (tweede rechts) en haar team van Bengels verhuizen naar de Pastoor De Meerleerstraat. © bfs

Kinderdagverblijf moet na 27 jaar wijken voor nieuwbouw: “We openen met evenveel enthousiasme de deuren op andere locatie”

Sint-NiklaasKinderdagverblijf Bengels is na 27 jaar verhuisd van de Hospitaalstraat in Sint-Niklaas naar een nieuw adres in de Pastoor De Meerleerstraat. De oude locatie wordt afgebroken om plaats te maken voor nieuwbouw.

  1. HUIZENJACHT. Petegem-aan-de-Leie, de grootste deelgemeente van Deinze: “Voor een kwalitatieve nieuwe rijwoning betaal je meer dan 300.000 euro”
    PREMIUM
    Deinze

    HUIZEN­JACHT. Petegem-aan-de-Leie, de grootste deelgemeen­te van Deinze: “Voor een kwalitatie­ve nieuwe rijwoning betaal je meer dan 300.000 euro”

    Op zoek naar een nieuwe stek of gewoon nieuwsgierig naar wat de huizen tegenwoordig kosten in Vlaanderen en waar iedereen wil wonen? Wij gaan elke week op onderzoek met een lokale vastgoedmakelaar. Deze week: Petegem-aan-de-Leie bij Deinze, een deelgemeente met drukke gewestwegen, een treinstation, uitgestrekte woonwijken, industriezones en veel sportfaciliteiten, maar zonder echte dorpskern. “Een deftige villa of ruime bungalow vind je bijna niet meer onder de 400.000 euro”, zegt Rik Schepens van Vastgoed Schepens Deinze.