JVS
Volledig scherm
© JVS

Kijktoren in natuurgebied Fondatie van Boudelo geopend: “Prachtig zicht op natuurreservaat. Zelfs reeën te bewonderen"

In het natuurgebied de Fondatie van Boudelo in Sinaai is zondag een kijktoren geopend. Die richtte natuurvereniging vzw Durme er in, met steun van de stad. De toren is zo’n acht meter hoog en biedt een fraai uitzicht op het omliggende natuurreservaat.

0 reacties

 1. BINNENKIJKER. Dimitri bouwde zeecontainer om tot tiny house: “Met onze twee kinderen hebben we hier anderhalf jaar gewoond”
  PREMIUM
  Beveren

  BINNENKIJ­KER. Dimitri bouwde zeecontai­ner om tot tiny house: “Met onze twee kinderen hebben we hier anderhalf jaar gewoond”

  Een alternatief om kleiner en duurzaam te wonen? Dat kan je vinden in een roestvrije zeecontainer, als je die tenminste inricht als leefstudio. Dimitri Desender (39) uit Beveren mocht zijn studies interieurontwerp in de praktijk omzetten toen hij voor z’n gezin een tijdelijk onderkomen zocht tijdens de verbouwing van zijn huis. Wij keken binnen in een container waar compactheid niet ten koste van schoonheid ging.
 1. Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis
  HLN Shop

  Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis

  Heb je een groot hart voor koken, is de kans reëel dat je keuken al snel te klein wordt. Om je volledig te kunnen uitleven achter je potten en pannen, verwelkom je immers graag een gamma hulpmiddelen, zoals een blender, mixer, fruitpers… Wil je geen hele keukenwand opofferen aan deze machines, kan je gelukkig een heleboel functies verenigen in één toestel: de keukenrobot. HLN Shop bekijkt deze onmisbare sidekick voor (hobby)chefs van dichterbij.
 2. Uitvaartcentrum Michael Deleu opent de deuren: “Van een afscheidsplechtigheid in openlucht tot een champignonkist. We proberen elke laatste wens te vervullen”
  PREMIUM
  Melsele

  Uitvaart­cen­trum Michael Deleu opent de deuren: “Van een afscheids­plech­tig­heid in openlucht tot een champignon­kist. We proberen elke laatste wens te vervullen”

  Het nieuwe uitvaartcentrum Michael Deleu heeft de deuren geopend. Langs de Grote Baan in Melsele werd een modern complex opgetrokken met een grote aula voor 150 tot 300 bezoekers. Maar er kan ook afgeweken worden van een klassieke uitvaart. Of wat dacht u van afscheidsplechtigheid in openlucht met een bio-afbreekbare doodskist gemaakt van champignons?