rv
Volledig scherm
© rv

Kandidate Miss Fashion verkoopt snoep voor Dierencentrum Waasland: “Als klein meisje kwam ze al met de honden wandelen”

Sint-NiklaasKandidate Miss Fashion Caitlin Baetens (23) uit Sint-Niklaas heeft een cheque van 200 euro geschonken aan Dierencentrum Waasland in Haasdonk. Om het bedrag bij elkaar te halen verkocht ze snoepzakjes.

 1. IJspiste krijgt vier weken lang groen licht op Grote Markt: “Dankzij vast contract en extra maatregelen kunnen we inwoners laten genieten van betaalbaar schaatsen”
  PREMIUM
  Sint-Niklaas

  IJspiste krijgt vier weken lang groen licht op Grote Markt: “Dankzij vast contract en extra maatrege­len kunnen we inwoners laten genieten van betaalbaar schaatsen”

  Ook deze winter zal er op de Grote Markt van Sint-Niklaas geschaatst kunnen worden op een echte ijspiste. Het stadsbestuur kort de duur van het jaarlijks evenement wel met een week in, en neemt samen met de uitbaters een hele reeks maatregelen om het energieverbruik te verminderen. “We verwachten net zoals vorige jaren een energiefactuur van 15.000 euro”, klinkt het.
 2. Slechts 42 procent van Belgen past voorschotfactuur energie aan: dit zijn de risico’s
  Mijnenergie

  Slechts 42 procent van Belgen past voorschot­fac­tuur energie aan: dit zijn de risico’s

  58% van de Belgen heeft zijn voorschot voor energie de voorbije maanden nog niet verhoogd. Dat blijkt uit een enquête in opdracht van Luminus. Toch zorgt uitstel in deze situatie in geen geval voor afstel. Integendeel, wie niet in actie schiet, riskeert onaangename verrassingen bij het ontvangen van de slotfactuur. Zeker nu de energieprijzen recordhoogtes bereiken. Mijnenergie.be zet de feiten op een rij.
 3. Een ongeval door de laaghangende zon: wie is aansprakelijk bij een kop-staartbotsing?
  Independer

  Een ongeval door de laaghangen­de zon: wie is aansprake­lijk bij een kop-staartbot­sing?

  Het is je ongetwijfeld al opgevallen tijdens het autorijden: de zon hangt tegenwoordig een pak lager dan tijdens de zomerperiode. Dat vermindert bij momenten serieus de zichtbaarheid van de weg. Koppel dit aan het drukke spitsverkeer en het risico op een kop-staartbotsing in de file is nu een stuk hoger. Ben jij betrokken bij zo'n ongeval? Dan is het soms lastig te bepalen wie er aansprakelijk is voor de schade. Independer.be zet daarom 4 mogelijke kop-staartbotsingen op een rij.