De jongeren krijgen vanaf februari een jaar lang hun eigen chillplek in een leegstaand pand in de Reinaert Galerij
Volledig scherm
PREMIUM
De jongeren krijgen vanaf februari een jaar lang hun eigen chillplek in een leegstaand pand in de Reinaert Galerij © bfs

Jongeren krijgen chillplek in Reinaert Galerij: “Eigen stek tijdens lunchpauze én uitvalsbasis tijdens verbouwing jeugdhuis Den Eglantier”

Sint-NiklaasJongeren krijgen vanaf februari van de stad een jaar lang hun eigen chillplek in een leegstaand pand in de Reinaert Galerij. De plek zal uitgebaat worden door jeugdcentrum Den Eglantier, dat de ruimtes ook zal gebruiken als uitvalsbasis tijden de geplande verbouwing van haar jeugdhuis in maart van volgend jaar.

  1. Ouders jeugdspelers KSVE Bazel in de bres voor zieke Ayoub (6): “Zijn leven in isolement is moeilijk. Hij doet niets liever dan ravotten met vrienden”
    PREMIUM
    Bazel/Temse

    Ouders jeugdspe­lers KSVE Bazel in de bres voor zieke Ayoub (6): “Zijn leven in isolement is moeilijk. Hij doet niets liever dan ravotten met vrienden”

    Enkele ouders van jeugdvoetballers bij KSVE Bazel organiseren dit weekend een benefiet voor Ayoub (6) uit Temse. Bij de jongen werd vorig jaar leukemie vastgesteld. Hierdoor leeft hij al maanden in isolement. “Met dit benefiet willen we zowel Ayoub als zijn ouders een hart onder de riem steken en hen financieel ook wat ruggensteun bieden”, klinkt het.