Kristof Pieters
Volledig scherm
© Kristof Pieters

Jeep belandt op zijn kant na klap tegen paal

BelseleOp het kruispunt van de Hulstendreef en Belseledorp is een bestuurder maandagavond gewond geraakt bij een ongeval. Zijn Jeep kwam op de zijkant terecht in de berm.

 1. Politiezone Kruibeke/Temse start rekruteringscampagne: “Onze grootste bekommernis vandaag is de combi’s gevuld krijgen”
  Temse/Kruibeke

  Politiezo­ne Kruibeke/Temse start rekrute­rings­cam­pag­ne: “Onze grootste bekommer­nis vandaag is de combi’s gevuld krijgen”

  De politie van Kruibeke en Temse wil zestien nieuwe medewerkers aanwerven. Als eerste politiezone in de regio zal er gebruik worden gemaakt van een nieuwe selectieprocedure waarbij men zelf actief kandidaten kan rekruteren. En dat is nodig, want de voorbije jaren is er geen instroom meer. “Door het structureel tekort aan agenten rijden er in het weekend slechts twee in plaats van drie ploegen op de baan”, zegt korpschef Wim Pieteraerens.
 2. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).