Kristof Pieters
Volledig scherm
© Kristof Pieters

Interventie met een geurtje: Nieuwe Baan besmeurd met laag mest

BelseleDe brandweer van Sint-Niklaas kreeg woensdagochtend een interventie met een geurtje gepresenteerd. Op de Nieuwe Baan (N70) had een vrachtwagen of tractor een aanzienlijke hoeveelheid mest verloren.

 1. “Na het herseninfarct van mijn vrouw besefte ik dat we beter nú nog wat van het leven genieten.”Marktkramer Patrick (65) stopt na 45 jaar
  PREMIUM
  Beveren/Sint-Niklaas

  “Na het hersenin­farct van mijn vrouw besefte ik dat we beter nú nog wat van het leven genieten.”Marktkramer Patrick (65) stopt na 45 jaar

  “Corona heeft een zware impact gehad, maar de markt heeft zeker nog een toekomst. Online vind je dat sociale contact niet." En toch breit Patrick Van Haut (65), een van de bekendste gezichten op de markt, een einde aan een carrière van 45 jaar. Zijn textielkraam was een begrip in onder meer Sint-Niklaas en Beveren en als voorzitter van de Wase Marktkramers verdedigde hij decennialang de belangen van de sector. “Het afscheid valt me zwaar, ik geef het toe.”
 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 2. 1.500 fietsers geven fietsbelconcert op Grote Markt voor meer verkeersveiligheid: “Krachtig signaal én Belgisch record”
  Sint-Niklaas

  1.500 fietsers geven fietsbel­con­cert op Grote Markt voor meer verkeers­vei­lig­heid: “Krachtig signaal én Belgisch record”

  Met een groot fietsbelconcert én een Belgisch record is vrijdagmiddag de VeloVeilig-campagne afgesloten in Sint-Niklaas. Naar schatting 1.500 mensen waren afgezakt naar de Grote Markt om hun bel én hun stem te laten horen. “Niet genoeg fietsbellen voor een wereldrecord, maar méér dan genoeg als krachtig signaal voor meer fietsveiligheid”, aldus sportjournalist en gangmaker van heel de campagne Stijn Vlaeminck.