rv
Volledig scherm
© rv

Infodag Berkenboom wordt ontdekkingstocht: bezoekers moeten code kraken van escape game

Sint-NiklaasDe opendeurdag in de afdeling humaniora van school Berkenboom in de Kleine Peperstraat werd zaterdag een echte ontdekkingstocht. Bezoekers kwamen via een escape game alles te weten over de werking van de school.

 1. Stijgende rentes en vrijgesteld van roerende voorheffing: alles wat je moet weten over de tak 21-spaarverzekering
  Spaargids.be

  Stijgende rentes en vrijge­steld van roerende voorhef­fing: alles wat je moet weten over de tak 21-spaarverze­ke­ring

  Sinds eind vorig jaar neemt de appetijt voor tak 21-spaarverzekeringen met een gewaarborgde basisrente opnieuw toe, zo meldt de verzekeringsfederatie Assuralia. De stijgende rentevoeten op de financiële markten en een gunstige fiscale behandeling zijn daar niet vreemd aan. Wat houden die spaarverzekeringen precies in? En wat zijn de voor- en nadelen? Spaargids.be licht toe.
 2. Hemelse gezangen uit oorlogsgebied: meisjeskoor uit Oekraïne te gast voor reeks benefietconcerten
  PREMIUM

  Hemelse gezangen uit oorlogsge­bied: meisjes­koor uit Oekraïne te gast voor reeks benefiet­con­cer­ten

  Een delegatie van 40 meisjes van het koor Lira en het bandoerista ensemble Zoryanitsa zijn enkele dagen te gast in het Waasland. Ze brengen in Sint-Niklaas en Kieldrecht enkele benefietconcerten ten voordele van de oorlogsslachtoffers in hun thuisland. Voor leerkracht Jan Creve was het een blij weerzien met de koorleiders. “Ze waren hier twintig jaar geleden al eens te gast en met de Broederschool hebben we meerdere keren een tegenbezoek gebracht.”
  Sint-Niklaas