Volledig scherm
© Kristof Pieters

Inbreker zet ladder tegen muur en wordt betrapt

Sint-NiklaasEen bewoner van de Lodewijk De Meesterstraat in Sint-Niklaas heeft vrijdagnacht om 1.30 uur een inbreker betrapt.

 1. Eerste vaccinatieronde in rusthuizen voorbij, meer toezicht op naleving quarantaine
  Temse

  Eerste vaccinatie­ron­de in rusthuizen voorbij, meer toezicht op naleving quarantai­ne

  De eerste vaccinatieronde in de drie woonzorgcentra De Reiger in Temse, ’t Blauwhof in Steendorp en Huize Vincent in Tielrode is voorbij. Tegen 2 maart moet iedereen ook een tweede prik gekregen hebben. Eind februari komen de 65-plussers en risicogroepen aan de beurt. Het aantal besmettingen zit intussen in dalende lijn. De gemeente wil dit zo houden en zal samen met de politie ook meer toezicht gaan houden op het naleven van de quarantaine.
 2. VIDEO: Jongeren Berkenboom scoren met filmpje tegen racisme: “Negativiteit bestrijden met campagne #Jijhoorthierthuis9100"

  VIDEO: Jongeren Berkenboom scoren met filmpje tegen racisme: “Negativi­teit bestrijden met campagne #Jij­hoorthier­t­huis9100"

  Jongeren van Berkenboom Humaniora hebben een filmpje ingeblikt tegen racisme, voor een wedstrijd van Unia. Het werd bij de beste vijf verkozen van 119 inzendingen. Ze maken er een heuse campagne van, onder de noemer #Jijhoorthierthuis9100, waarvoor ze inspiratie haalden bij het tv-programma ‘Make Belgium Great Again’. “In heel Sint-Niklaas willen we onze boodschap tégen negativiteit uitdragen.”
 1. David krijgt de schrik van zijn leven: zes leeuwen liggen op het terras van zijn vaders woning
  Play

  David krijgt de schrik van zijn leven: zes leeuwen liggen op het terras van zijn vaders woning

 2. Racistische man vernielt buurtwinkel van Afghaanse migrant: "Al-Qaeda, Osama!"
  Play

  Racisti­sche man vernielt buurtwin­kel van Afghaanse migrant: "Al-Qae­da, Osama!"