De ijspiste opent op 8 december vier weken lang de deuren
Volledig scherm
PREMIUM
De ijspiste opent op 8 december vier weken lang de deuren © bfs

IJspiste krijgt vier weken lang groen licht op Grote Markt: “Dankzij vast contract en extra maatregelen kunnen we inwoners laten genieten van betaalbaar schaatsen”

Sint-NiklaasOok deze winter zal er op de Grote Markt van Sint-Niklaas geschaatst kunnen worden op een echte ijspiste. Het stadsbestuur kort de duur van het jaarlijks evenement wel met een week in, en neemt samen met de uitbaters een hele reeks maatregelen om het energieverbruik te verminderen. “We verwachten net zoals vorige jaren een energiefactuur van 15.000 euro”, klinkt het.

  1. Van Sint-Niklaas tot Lokeren: met deze 9 kerstmarkten in het Waasland en Dendermonde kom jij volledig in de kerststemming
    PREMIUM
    Waasland/Dendermonde

    Van Sint-Niklaas tot Lokeren: met deze 9 kerstmark­ten in het Waasland en Dendermon­de kom jij volledig in de kerststem­ming

    De dagen worden donkerder en het weer wordt kouder, dat betekent dat de eindejaarsperiode weer in zicht is. Het belooft zoals steeds een periode vol lichtjes, lekker eten en sfeervolle kerstmarkten te worden. Ben jij op zoek naar de gezelligste kerstmarkt uit de streek? Dan helpen wij je op weg. Van Sint-Niklaas tot Lokeren: met deze 9 kerstmarkten in het Waasland en Dendermonde kom jij volledig in de kerststemming.