Joris Van Hove.
Volledig scherm
Joris Van Hove. © Photo News

Huisarts Joris Van Hove (60), bekend van het euthanasieproces, veroordeeld tot vier maanden cel wegens schriftvervalsing huurcontract

Sint-NiklaasHuisarts Joris Van Hove (60) uit Sint-Niklaas, die zich momenteel nog moet verdedigen in de veelbesproken euthanasiezaak rond Tine Nys, is maandag ook veroordeeld tot vier maanden celstraf. De Dendermondse rechter oordeelde hem schuldig aan schriftvervalsing van een huurcontract.

 1. VIDEO: Jongeren Berkenboom scoren met filmpje tegen racisme: “Negativiteit bestrijden met campagne #Jijhoorthierthuis9100"

  VIDEO: Jongeren Berkenboom scoren met filmpje tegen racisme: “Negativi­teit bestrijden met campagne #Jij­hoorthier­t­huis9100"

  Jongeren van Berkenboom Humaniora hebben een filmpje ingeblikt tegen racisme, voor een wedstrijd van Unia. Het werd bij de beste vijf verkozen van 119 inzendingen. Ze maken er een heuse campagne van, onder de noemer #Jijhoorthierthuis9100, waarvoor ze inspiratie haalden bij het tv-programma ‘Make Belgium Great Again’. “In heel Sint-Niklaas willen we onze boodschap tégen negativiteit uitdragen.”
 2. Computerwinkel anticipeert op heraanleg Grote Markt, en verhuist nú al naar het plein: “Zichtbaarheid en bereikbaarheid worden pak groter”
  Sint-Niklaas

  Computer­win­kel antici­peert op heraanleg Grote Markt, en verhuist nú al naar het plein: “Zichtbaar­heid en bereikbaar­heid worden pak groter”

  Computerwinkel ITWare in de Kokkelbeekstraat in Sint-Niklaas is na 17 jaar verhuisd naar een pand vooraan de straat, vlakbij de Grote Markt. Een locatie die bewust gekozen is, met het oog op de geplande heraanleg van het plein. “De nieuwe markt zal voor meer beweging rond onze winkel zorgen”, zegt Serge van ITWare.