Frans Wymeersch en Filip Brusselmans van Vlaams Belang op ramkoers.
Volledig scherm
PREMIUM
Frans Wymeersch en Filip Brusselmans van Vlaams Belang op ramkoers. © JVS

Het rommelt bij Vlaams Belang: “Brusselmans kent geen enkel dossier, we zien hem nooit. Heeft hij de jongeren ergens in zijn binnenzak verstopt?”

Sint-NiklaasTegen eind deze maand wil Frans Wymeersch (69) duidelijkheid van zijn partij Vlaams Belang. Al twee jaar voelt de Vlaams Belang-fractie in de Sint-Niklase gemeenteraad zich niet gesteund door het lokale partijbestuur met nieuwkomer en parlementslid Filip Brusselmans (23). Vorige maand kwam de frustratie tot een hoogtepunt. Als er eind deze maand geen oplossing komt, is een breuk bij Vlaams Belang in Sint-Niklaas op til. “Zo kan het écht niet verder.”

 1. 
Deze persoonlijkheidstesten worden het vaakst afgenomen bij sollicitaties (en zo bereid je je voor)
  Jobat.be

  Deze persoon­lijk­heids­tes­ten worden het vaakst afgenomen bij sollicita­ties (en zo bereid je je voor)

  Solliciteren is zo al behoorlijk zenuwslopend. Als je dan nog een vragenlijst voor je neus krijgt met stellingen over je persoonlijkheid, of rijtjes vreemde tekens met de opdracht om ze verder aan te vullen, wordt het wel heel moeilijk om je aanwervingskansen in te schatten. Waarom gebruiken recruiters zulke testen? En hoe bereid je je erop voor? Jobat.be vroeg het aan arbeidspsychologe Anke Van Canneyt.
 2. “Het Waasland is een prachtige regio, als je het wíl zien”: wielercommentator José De Cauwer toont zijn favoriete plekjes
  PREMIUM
  Waasland

  “Het Waasland is een prachtige regio, als je het wíl zien”: wielercom­men­ta­tor José De Cauwer toont zijn favoriete plekjes

  Het wielerseizoen is achter de rug, dus heeft wielercommentator José De Cauwer opnieuw wat meer tijd om zelf op de fiets te kruipen. De koers heeft zijn hele leven gekleurd en heeft hem op de meest tot de verbeelding sprekende plaatsen in Europa gebracht, maar zijn eigen streek blijft hij enorm waarderen. “Als je maar even de moeite doet om écht te kijken, dan kun je hier heel veel moois zien.” De vijf favoriete plekken van Temsenaar José De Cauwer in zijn Waasland.